...

Copyright © 2024 Riool Ontstoppen Utrecht 24 – Alle rechten voorbehouden.

Welkom op rioolontstoppen-utrecht24.nl

Dank u wel voor het bezoeken van onze website. De inhoud en materialen op deze site zijn eigendom van Riool Ontstoppen Utrecht 24 en worden beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Gelieve de onderstaande bepalingen zorgvuldig te lezen, omdat deze uw gebruik van deze site regelen.

1. Auteursrecht

Alle tekst, afbeeldingen, video’s, grafieken, geluiden en andere materialen op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om enig materiaal van deze site te kopiëren, reproduceren, distribueren, wijzigen, verzenden, her publiceren of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Riool Ontstoppen Utrecht 24.

2. Handelsmerken

Alle handelsmerken, dienstmerken, logo’s en andere identificatiemiddelen die op deze site worden gebruikt, zijn eigendom van Riool Ontstoppen Utrecht 24 of van derden die toestemming hebben gegeven voor het gebruik ervan op deze site. Geen enkel element mag worden gebruikt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het desbetreffende handelsmerk.

3. Gebruik van de site

U mag deze site alleen gebruiken voor wettige en legitieme doeleinden. Het is niet toegestaan om de site te gebruiken op een manier die inbreuk maakt op de rechten van anderen, de site schaadt of de toegang tot de site belemmert.

4. Links naar andere websites

Deze site kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. Riool Ontstoppen Utrecht 24 is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites. Het plaatsen van een link naar deze site is toegestaan, maar het gebruik van onze inhoud op andere sites is verboden zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

5. Contact

Voor vragen met betrekking tot het gebruik van materiaal op deze site, kunt u contact met ons opnemen via Riool Ontstoppen Utrecht 24.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Riool Ontstoppen Utrecht 24 ST JACOBSSTRAAT 123, 3511 BP UTRECHT +31302270619